Zala ir Driukas

2013m. Gruodžio 15d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Andrius Zalieska (Zala) – nuolatos scenoje ir gyvenime besišypsantis dainų autorius ir atlikėjas. Savo muzikinį kelią A. Zalieska pradėjo su grupe „Arbata“, kuri šiais metais išleido ketvirtąjį albumą „Kiekvienas teisus“.

„Jei nekurčiau, manau, jausčiau vidinę tuštumą ir turėčiau sugalvoti kitą veiklą. Gal būčiau sportininkas – daugiau judėčiau, kad mažiau reikėtų mąstyti. Dabar, jei kažko nesukuriu, jaučiuosi prastai. Kita vertus, tai ir savotiška terapija – galimybė išsikalbėti, išsipasakoti. Kurdamas galiu žaisti, flirtuoti. Kai parašau ką nors juokinga, visų pirma smagu man pačiam... Tai padeda gyventi“ – pasakoja A. Zalieska.

Tarpuose tarp grupinių šėlionių, A. Zalieska groja su draugais – gitaristu Aurimu Driuku, smuikininku Tadu Dešuku. Su Domantu Razausku ir Dariumi Žvirbliu buvo įkūrę grupę „Dharmos valkatos“.

Aurimas Driukas - profesionalus gitaristas, baigęs Lietuvos muzikos ir teatro akademiją J.Kurausko klasikinės gitaros klasę. Dar studijuodamas pradėjo groti Vilniaus rotušės gitarų orkestre, dalyvaudavo klasikinės gitaros konkursuose. Šio atlikėjo muzikinis horizontas itin platus - Aurimas ne tik grojo projektuose kartu su Nacionaliniu simfoniniu orkestru ir D.Katkaus vadovaujamu Vilniaus miesto šv. Kristoforo kameriniu orkestru. Jam teko koncertuoti su įvairaus žanro atlikėjais, tokiais kaip Alina Orlova, gotikinio roko grupe „Siela", alternatyvaus roko grupe „IR". Nesvetimas jam ir dainuojamosios poezijos žanras - kartu su bičiuliu Andriumi Zalieska - Zala ( grupės „Arbata" lyderis ) yra įrašę albumą „Murmeklės suaugusiems". Aurimą dažnai galima išgirsti grojant kaip pritariantį gitaristą daugelio Lietuvos atlikėjų pasirodymuose.

Andrius Zalieska - Vaidilutė

Andrius Zalieska - Moterų paslaptys

Andrius Zalieska - Atsisveikinimo daina

2013 12 15 Zala ir Driukas