Simon Kempston

2014m. Birželio 01d. Sekmadienis 19:00 - 21:00


Simon Kempston - puikiai vertinamas dainų autorius ir gitaristas iš Škotijos. Muzikantas sujungia sodrų vokalą, poetinę lyriką bei gitarą - taip gimsta kažkas ištirpusio folk, blues, celtic žanrų įvairovėje.
Savo muziką Simon Kempston pristatė visoje Europoje ir ne kartą svečiavosi Lietuvoje. Šio nuostabaus atlikėjo ir talentingo autoriaus muzika - tarsi maža kelionė į Škotijos kalnus, Šiaurės jūros speigą ir Atlanto vėją.

Daugybę apdovanojimų pelnęs dainų autorius ir įkvepiantis, poetiškas rašytojas, kurio skiriamasis bruožas yra gitara atliekami liaudies istorijos, bliuzo ir keltų tradicijų kūriniai, papildyti turtingu, skambiu ir įtikinamu vokalu. Dalyvavęs daugybėje pripažinimą pelniusių vietų ir festivalių visoje Europoje, Simon įrašyta produkcija buvo sutikta labai palankiai ir Jungtinėje Karalystėje.

Ryškus atlikėjas, ir neįtikėtinai talentingas muzikantas Simon gražiai ir meistriškai nudažo liaudies dainas bei veda klausytoją į unikalią Škotijos kelionę. Lyrinio išradingumo melodijos, priverčiančios pamiršti bęgantį laiką - tai ne tas pasirodymas, kurį galima praleisti.

www.simonkempston.co.uk

Simon Kempston Facebook

Simon Kempston - careless interventionist

Simon Kempston - to the wilderness

Simon Kempston live @ Fluxus Ministerija


2014 06 01 Simon Kempston