Eglė Sirvydytė

2015m. Gruodžio 20d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Kaip tiksliausiai ir trumpiausiai galima būtų apibūdinti Eglę? Eglė Sirvydytė – kompozitorė, vokalistė, kūrėja. Nepaisant to, kiek visokių aprašų galima rasti internete, viena lieka tikra: ji tokia... užburianti. Švelnūs bruožai, subtilus aplinkos ir žmonių pajautimas, kerintis balsas, ir magiškas laikas. Sakoma, jog žemas, ramus balso tembras reiškia seną, brandžią sielą, o klausant Eglės muzikos, ramus tembras užburia ir tai tik pasitvirtina.

Nuo 2004-ųjų Eglė yra muzikavusi su Domantu Razausku, Remigijumi Audiejaičiu, Sauliumi Petreikiu, Domu Strupinsku, Vygintu Kisevičiumi, grojusi grupėse Dykumos, Kurak, kūrusi elektronikos projekte mmpsuf, su kuriuo išleido du elektroninės muzikos albumus Expeditors (2011) ir Retina (2012). Šiandien Eglė koncertuoja su soline programa ne tik Lietuvoje bet ir Europoje: šiais metais muzikavo Portugalijos miestuose, Prancūzijoje, kūrė ir rengė koncertus muzikinėje rezidencijoje Vokietijoje. Eglė taip pat rašo muziką spektakliams bei kuria garso takelius įvairiems projektams “Sodas Sounds” kūrybinėje komandoje.

Kas pasiilgo akustinių koncertų, kurie palieka tikrumo jausmą viduje – tai puiki galimybė. Kai Eglė paima į rankas instrumentą ir ima dainuoti, dingsta ribos tarp įvairių muzikos stilių.
Tai paskutinis šįmet toks sekmadienis prieš Kūčias.. Ateik švelniai šventiškai pabūti. Su savimi ir muzika.
Vokalas, pianinas, elektrinė gitara ir čiut čiut elektronikos.

Eglė Sirvydytė - Maskaradas

Eglė Sirvydytė - A River



2015 12 20 Eglė Sirvydytė