Netikėti svečiai

2018m. Kovo 18d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Nauja electro/pop/soul/vapor wave programa. Nauja sudėtis. Naujos spalvos. Nauja kryptis. Visa kita – taip pat netikėta. 

 

Netikėti Svečiai yra jauna, stipri iš pašaukimo grupė, grojanti funk-jazz-soul muziką. Pati grupė savo autorinę kūrybą įvardija pačių sugalvotu deriniu - smoothcore. Susibūrę 2015 metų pradžioje, surengę pasirodymus Vasaros Terasoje ir LRT Opus Jaunų grupių konkurse pelnę publikos simpatijas, „Netikėti Svečiai“ toliau drąsiai progresuoja, savo muzikoje maišydami neo soul, acid jazz, gangsta hip-hop ir roko stilistikas.„Netikėti Svečiai“ įžengia į sąmonę ir pasąmonę, panaudodami netikėtumo elementą kuriamų autorinių dainų aranžuotėse.  2015-aisiais susikūrusi grupė spėjo surengti ne vieną solinį koncertą Lietuvoje ir užsienyje. 2016 m. išleido singlą "Odos arčiau", šiais metais atidarė festivalį Kino Pavasaris. Nuo 2016 m. pavasario grupė aktyviai dalyvauja džiazo scenoje ir koncertavo Kaunas Jazz, Šiauliai Jazz, Tarptautinės džiazo dienos renginiuose.

 

"Netikėti svečiai" šįkart kviečia pakilti nuo savo namų sofos ir sekmadienio vakarą praleisti Geltonos sofos klube, besiklausant šiam vakarui specialiai paruoštos netikėtos akustinės programos.

 

Justė Kraujelytė - balsas


Saulius Sakavičius - klavišiniai


Ramūnas Musteikis - bosinė gitara


Laurynas Rudis - mušamieji

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Netikėti Svečiai - Groove train 2016 03 06
Netikėti Svečiai - Mergaitė 2016 08 14
Netikėti svečiai - Midnight Blue
Netikėti svečiai - Flow 2018 03 19