Promočių giesmės - sutartinių magija

2018m. Balandžio 08d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Promočių giesmės - sutartinių magija - tai vakaras, kuriame pagrindinį vaidmenį atliksite Jūs patys, lengvai išmokstamos sutartinės ir dainos leis nevaržomai panerti į autentišką dermę. Sako, dainuojantis žmogus, sveikas žmogus. Jei nori dainuoti ir dūšia veržiasi lauk, jei nedrąsu, jei neturi su kuo, o taip dūzgia širdis skambėjimo laisvės. Norisi bendrumo ir dainos kartu, bendram rate. Mūsų dainos lyg tyras vanduo mūsų šaknims. Dainuodami kartu nubaidysime darganas ir pripildysime dūšias skambios šviesos. 

Nereikia mokėti dainuoti. Tik išdrįsti ir ateiti!
Sutartinių laivą plukdys profesionali folkloro atlikėja, grupės „Marga muzika“ bei „Maros rijos“ įkūrėja Laurita Peleniūtė, šį kartą kartu su smuikininko Tado Dešuko pagalba. Tado kuriama stebuklinga muzika padės laivui neišklysti iš kelio ir atskleis dar nepatirtas sutartinių dermės platumas.

Laurita Peleniūtė - vokalas, būgnas, shruty box
Tadas Dešukas - smuikas, mandolina
Jūs - sutartinės

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

Promočių giesmės - sutartinių magija - Liepa 2018 04 05