Baltasis Kiras

2018m. Balandžio 22d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Nusprendėme nelaukti rudens ir paukšiams sugrįžus pasikviesti Baltąjį Kirą ant geltonos sofos. Vakaras bus ypatingas, akustinės žinomų dainų versijos su jūsų pritarimu sukurs lengvą, betarpišką atmosferą, nuspalvins mūsų šypsenas atgimstančios gamtos atspalviais, o širdis pripildys sentimentaliom melodijom pasakosiančiom ilgą Baltojo Kiro kūrybos istoriją.

 

Baltojo Kiro muzika gimsta galvojant apie svarbius žmones ir reiškinius. Ji eina išvien su jausmu, kuris veda link savojo lizdo – namų, kuriuose visada gera ir ramu. Mes visi tik padedam vieni kitiems keliauti per šitą skubėjimą, kuris nelyg azartinis lošimas pasiglemžia gebėjimą išlikti žmogumi. Muzika padeda neužsimiršti ir judėti į priekį, tad kviečiame akimirkai sustoti ir drauge su Tautvydu Pauliumi Augustinu Augustinu pasinerti į nepakartojamą garsų kelionę.

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

2018 04 22 Baltasis Kiras - akys