Paul Cataldo

2019m. Vasario 03d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Vasario 3 Geltonos Sofos Klube svečiuosis profesionalus dainininkas ir dainų autorius iš Bostono (JAV) Paul Cataldo kartu su savo žmona Ieva Cataldo

 

Paul‘o muzikos stilius svyruoja nuo tradicinės amerikiečių iki Neil Young ir Bob Dylan kūrybos. Pirmasis albumas „Rivers Roads & Mountains“ susilaukė pripažinimo ir buvo parduota keturi tūkstančiai kopijų per ketverius metus, tuo metu atlikėjas ir nukeliavo pristatinėdamas jį daugiau kaip 25.000 mylių per Š. Ameriką, Kanadą ir Aliaską. Įrašinėdamas savo antrąjį albumą Paul Cataldo mini, jog jame galima išgirsti visiškai priešingą skambesį buvusioms dainoms. Šios bus įkvėptos svajonių, vyraujančios gamtos ir jo pasipriešinimo visuomenės monotoniškumui, visa tai, kas įkūnija svarbiausius žmogaus tikslus ir kviečia pasinerti į ieškojimus ir atradimus. Dabar Paul įrašinėja albumus ir koncertuodamas keliauja nuo JAV Floridos iki Aliaskos, Europoje nuo Lietuvos iki Portugalijos su savo žmona ir grupės nare Ieva Cataldo. Paul ir Ieva namais vadina nediduką kemperį, kuriuo keliauja didesnę metų dalį ir surengia apie 200 koncertų per metus. 

 

Geltonos Sofos Klube Paul ir Ieva Cataldo pristatys dainas ių naujojo albumo ,,Wild and Free" (2018).

 

Daugiau informacijos: paulcataldo.com


Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose.

 

Paul Cataldo - Onions 2019 02 03