Domanto Razausko akustinis koncertas

2019m. Rugsėjo 08d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Dainų autorius ir atlikėjas, poetas Domantas Razauskas sugrįžta ant geltonos sofos, kur pirmąjį rugsėjo sekmadienį simboliškai pradės naująjį, jau aštuntąjį Geltonos sofos klubo koncertų sezoną. 

 

„Jokių robotų, jokių fejerverkų, ne „gala“ ir ne „grand“, tikiuosi ne paskutinis ir ne „atsisveikinimo“, be šitų triukų. Netobulas netobulo žmogaus koncertas. Iš pačios dūšios gelmių, šitai pažadu“, – sako dainius, muzikos apžvalgininkas, LRT muzikinių radijo laidų vedėjas Domantas Razauskas.

 

Nors Domantas Razauskas, kaip jau daugeliui įprasta, yra apibūdinamas kaip dainuojamosios poezijos atstovas, bet savo kūrinių stilistika, tikriausiai, neįtelpa ir net nebando tilpti į vienus rėmus. Nepaisant to, aišku viena - jo kūryba paliečia kiekvieną. Tikri, išgyventi tekstai bei melodijos - tai Domanto braižas. Kokiomis naujomis, širdies stygas užgaunančiomis dainomis būsime nustebinti šį kartą, sužinosime atvykę į geltonos sofos klubą, rugsėjo 8d. 19val.


Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose. Daugiau informacijos: www.artoteka.lt

















 


Geltonos Sofos Klubas | Domantas Razauskas - vidurio keliu 2019 09 08