Carvin Jones Band (JAV)

2019m. Rugsėjo 15d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Rugsėjo 15 d. Geltonos sofos klube koncertuos Carvin Jones Band, bliuzo grupė iš JAV (Teksaso). Carvin Jones – pasaulinė bliuzroko ikona, surengė gyvo garso pasirodymus 36 šalyse (trijuose kontinentuose), per metus vidutiniškai koncertuojantis 330 kartų.

 

2017 – 2019 m. grupei buvo ypatingai intensyvūs – jie surengė didžiulius koncertinius turus Olandijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje, įrašė naują LP Ispanijoje. Po to sekė koncertai JAV, Kanadoje, Portugalijoje, Serbijoje, Lenkijoje, Italijoje, Argentinoje ir Brazilijoje bei pasirodymai bliuzo festivaliuose: Cerdanyola Blues Festival (Barselona), Grollo Intl Blues Fest (Grollo), Otwock Blues festival (Varšuvoje), International Jazz Festival (Kraljevo), Con Alma de Blues Festival (Buenos Aires), Sisak Blues Festival (Sisak) ir t.t. 2016 m. rugsėjį Carvin Jones Band surengė gyvą pasirodymą RTVE Ispanijos Nacionalinės Televizijos eteryje, kurį stebėjo daugiau kaip 20 mln. žiūrovų. O tų pačių metų birželio 23d. Carvin’o penkiasdešimtmečio proga grupė surengė savo didžiausią koncertą Valjadolido mieste (Ispanijoje), kurį stebėjo net 60 tūkst. minia.

 

Carvin Jones gimė Lufkine, Texaso valstijoje. Jo ypatinga energija, charisma ir virtuoziškumas tiesiog užburia klausytojus. Nuo mažų dienų Carvin’as žavėjosi bliuzo muzika ir klausėsi BB King įrašų kartu su savo seneliu, o gitara pradėjo groti nuo 11 metų. Sulaukęs 19, persikraustė į Arizoną, kur pradėjo savo muzikinę karjerą. Carvin‘as aktyviai koncertuoja daugiau kaip 25 metus, išleido daugiau kaip 10 LP, keletą DVD, koncertavo su BB King, Santana, Jeff Beck, Albert King, Albert Collins, The Animals ir kitais bei susilaukė tarptautinio muzikos kritikų pripažinimo pasauliniu mastu.

 

Carvin Jones: balsas/gitara
Gintas Litinskas: būgnai
Viktoras Rubezas: bosinė gitara

Daugiau informacijos: carvinjones.com

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose. Daugiau informacijos: www.artoteka.lt

 

Geltonos Sofos Klubas | Carvin Jones Band - Money Shot 2019 09 15