Sirupas

2020m. Sausio 05d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Grupė Sirupas - tai iš pajūrio krašto kilusių vaikinų grupė, atliekanti savo kūrybos dainas. Muzikos stilius susideda iš: funk, rock, blues, jazz, reggae mišinio. Nuo pat pirmųjų grupės pasirodymų publika jaučia tarp muzikantų vyraujančią darnią vienybę, muzikos skleidžiamą šilumą bei jaukumą, kuris ją nuneša į spalvotą ir gaivinantį muzikos garsų pasaulį.

„Per neįtikėtinai trumpą laiką „užaugę" tikrai nelimonadinės muzikos atlikėjai, nors ir saldžiai pasivadinę, stebina savo gaivališkomis improvizacijomis. Nuo scenos Sirupas liejasi nesulaikoma muzikos ir energijos lavina, suplakančia į vieną tiesiog sprogstamąjį mišinį tik jaunatviškam maksimalizmui įkandamos aprėpties dalykus: nuo pirmapradžio gerumo su žavia naivumo doze prisotintų patirčių iki kosminių dulkių... " – Audra Vėtra.


Matas Stonkus - vokalas/gitara
Evaldas Mockus - bosinė gitara
Dovydas Stoškus – būgnai

 

Geltonos sofos klubas yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose. Daugiau informacijos: www.artoteka.lt

Geltonos Sofos Klubas | Sirupas - Aš klausau tavo balso 2020 01 05