Navadvipa

2020m. Kovo 08d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Po ilgos pertraukos mantras, bhadžanus ir dainas apie tyrą meilę grojantys ir dainuojantys grupė Navadvipa grįžta jaukiam pasisėdėjimui ant Geltonos Sofos.

Susitikę Muzikos ir Teatro Akademijoje muzikantai be meilės muzikai rado ir kitą bendrą, apjungiantį vardiklį – norą nerti gilyn ir sielos gelmėse rasti save, savo paskirtį ir prigimtį, savo sakralųjį ryšį ir santykį su dieviškumu. Per grupės gyvavimo laikotarpį yra sukurta daug jautrios ir širdį gydančios muzikos, kuria dalintis  –  visada ypatinga patirtis. Navadvipa muzikos paskirtis  – apjungti klausytoją ir paversti jį dalyviu: balsu, delnais ar širdimi.

 

Balsas, harmonija, ukulėlė - Manjari - Vytautė Pupšytė

Gitara - Laimonas Jančas

Bosinė gitara - Paulius Adomėnas

Mrdanga - Martynas 

GeltonosSofosKlubas.lt yra VšĮ Artoteka projektas, o Artoteka - pelno nesiekianti menų studija, nuo 2009 m. organizuojanti daugiau kaip keturiasdešimt kūrybinių-edukacinių užsiėmimų vaikams ir suaugusiems. Visos surinktos lėšos koncertų metu - skiriamos kūrybinių užsiėmimų organizavimui vaikų ir senelių namuose, ligoninėse bei neįgaliųjų centruose. Daugiau informacijos: www.artoteka.lt

Geltonos Sofos Klubas | Navadvipa - Radhika Ramana 2020 03 08