Šuo Leila

2022m. Lapkričio 27d. Sekmadienis 19:00 - 21:00

Šuo Leila - draugų projektas, pradėjęs bręsti dar bebaigiant mokyklą Alytuje, o galutinai susibūręs 2019 m. prisijungus molėtiškiams ir pradėjus gyventi kartu viename bute Vilniuje. Drauge perklausę ir pragroję begalę muzikos, įkvėpti mėgiamų džiazo bei soulo atlikėjų pradėjome ieškoti panašaus skambesio derinant jį su lietuvišku tekstu ir apsistojome kažkur tarp neo soul ir alternative r&b. Nors ir nesame profesionalūs muzikantai, pasirinkome džiazo pagrindą turinčią muziką siekiant populiarinti šį garsą Lietuvoje ir parodyti tai, kas artima mums, analizuoti savąsias šaknis tuo pat metu ieškant atsakymų ir užsienio kultūrose. Kuriame iš meilės muzikai, ir skatiname nebijoti ieškoti, eksperimentuoti, klysti.

Liudas Vervečka – klavišiniai; muzikinė kompozicija
Arnas Tamulionis – bosinė gitara
Kasparas Bujanauskas – būgnai; perkusija
Lukas Dirsė – vokalas
Domas Kazlas – trimitas; perkusija
Matas Ričkus - gitara
Žiedūnė Dubnikovaitė – vokalas

Geltonos Sofos Klubas – tai vieta, vienijanti atlikėją ir klausytoją, ištrinanti tarp jų visas ribas. Muzika gimsta čia ir dabar atlikėjo širdyje ir atkeliauja tiesiai į klausytojo širdį. 
Sekmadieniais būna skaniausi pusryčiai, saldžiausias miegas ir jaukiausi pasibuvimai su draugais. Tad kviečiame kiekvieną sekmadienį užsukti ir smagiai pavakaroti Geltonos Sofos Klube, kur kaskart gimsta unikalūs muzikiniai pasakojimai apie tai, kas tikra ir nuoširdu. Geltonos sofos klubas dėl savo jaukaus interjero visiškai nepanašus į dabartinius Lietuvos klubus ir barus. Čia neparduodame alkoholio - priešingai, savo lankytojus vaišiname arbata, kava, saldainiais.
 

Šuo Leila - Iš lėto